• 6944 444 253
  • 6984 849 366
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Νέα

Ημερομηνία ανοίγματος εγγραφών του αγώνα 2022

Ημερομηνία ανοίγματος εγγραφών του αγώνα 2022

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Οι εγγραφές του αγώνα 2022 άνοιξαν την Τρίτη 5 Μαρτίου!

Πληθος συμμετοχων 200 αθλητές για καθε αγώνα.

Για εγγραφή κένετε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο

ΕΓΓΡΑΦΗ 

*Covid-19

Στο πλαίσιο υλοποίησης των κανόνων και του Πρωτοκόλλου διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας, οι εγγραφές στους αγώνες POURLIA TRAIL 2022 θα γίνουν με βάση τις διευκρινιστικές οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, πριν και κατά την ημέρα διεξαγωγής της διοργάνωσης.

Αναλυτικότερα, Δικαίωμα Εγγραφής & συμμετοχής στη διοργάνωση των αγώνων, έχουν οι δρομείς που έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία του εμβολιασμού ή νοσήσει και έχει καταχωριστεί το θετικό αποτέλεσμα του ελέγχου από την Μονάδα Υγείας/ Διαγνωστικό Κέντρο/ Εργαστήριο /Κλιμάκιο στο οποίο έχουν διενεργήσει τον έλεγχο, έως και 15 ημέρες πριν από την παραλαβή του υλικού συμμετοχής τους από το Κέντρο εγγραφών ή με PCR εντός 72 ωρών ή rapid test εντός 48 ωρών και όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής, όπως αυτές αναφέρονται και ισχύουν με βάση τις διευκρινιστικές οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, πριν και κατά την ημέρα διεξαγωγής της διοργάνωσης.

Ο έλεγχος της εγκυρότητας των πιστοποιητικών θα γίνεται ηλεκτρονικά με την επίσημη εφαρμογή του Υπουργείου. Όσοι δεν προσκομίσουν το παραπάνω πιστοποιητικό, αποκλείονται αυτόματα από τον αγώνα.

Η διοργάνωση θα δεχτει ανεμβολίαστους σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα και κατα χρονική προτεραιοτητα για το 5%

Ετοιμαζόμαστε... καλή αντάμωση!



© 2024 Pourlia Trail. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Powered by HYPERcrafts!